Over ons

Amazing Supplies heeft een mooi aanbod van verrassende cadeau’s.

Via Amazing Supplies kunnen consumenten elkaar een cadeau geven. Het cadeau heeft een bepaalde waarde en wordt uitgedrukt in punten. Zo is het leuk om iemand iets te schenken waarbij ze zelf een keuze kunnen maken zonder dat de nadruk op de geldwaarde ligt.

Via een e-mail ontvang je een unieke inlogcode die je kunt doorsturen naar een begunstigde. Met deze inlogcode krijgt de ontvanger toegang tot de Amazing Supplies Retail Shop en kan er een bestelling geplaatst worden ter waarde van een aantal punten.

Het gekozen cadeau kan bestaan uit een product, dienst, optredens, theatervoorstelling of een arrangement. Het aanbod kan wisselen.

U kunt Amazing Supplies bestellen via een van onze Retail verkooppunten of stuur een mail naar info@amazingsupplies.nl voor informatie over een verkooppunt.

Heeft u per mail de couponcode ontvangen dan kunt u deze op de website inwisselen. Voer de code in bij de betreffende klasse A, B, C of D.

De levertijd van een bestelling duurt circa 1 tot 2 werkdagen binnen Nederland. Bijna altijd zullen wij uw bestelling dezelfde dag nog afronden mits de omstandigheden het toelaten. De status van uw bestelling zal dan ook veranderen naar “afgerond” als deze is verpakt. Vaak gaat deze bestelling nog dezelfde dag de deur uit!

Staat uw vraag niet vermeld? Aarzel dan niet om Contact op te nemen. Wij reageren bijna altijd binnen 24 uur.